Onze school

U bent nog op zoek naar een leuke, toffe, dynamische, kindgerichte school waar uw kind zichzelf mag zijn en veel bijleert? Kom eens een kijkje nemen op Mozaïek!

De inschrijvingen lopen goed binnen en er is zeker ook nog plaats voor uw kind.

Maak gerust vrijblijvend een afspraak en we leiden u graag rond. Benieuwd naar de plannen voor de nieuwe speelplaats? We vertellen u er alles over!

Inschrijven kan elke schooldag, liefst na afspraak op het nummer 09 386 59 85.

 

Klik hier voor de laatste nieuwsbrief van de oudervereniging.

 

Klik hier voor onze welkomstbrochure 2017-2018

Klik hier voor het charter "Op weg naar goed gedrag ... Ga je mee?

Klik hier voor het schoolreglement 2017-2018 

Klik hier voor de infobrochure onderwijsregelgeving

 

De vernieuwde werking van het CLB wordt in een kort filmpje uitgelegd. (klik hier)

 

De kinderen van L3 en L4 genieten tenvolle van hun zeeklas. Benieuwd naar hun avonturen? Volg dan dagelijks mee via deze link http://zeeklasbredene2018.weebly.com

 

De oudervereniging orgniseerde opnieuw een ontbijtpakket t.v.v de vernieuwing van de speelplaats. Dank voor de vele inschrijvingen!

 

Passend voor de tijd van het jaar: een tableau vivant in het vijfde leerjaar. Klik hier voor enkele foto's.

 

Elk jaar opnieuw worden acties opgezet rond en tegen pesten. klik hier voor de foto's van het slotmoment. Het stopt natuurlijk niet bij eenmalige acties. Aan sociale vaardigheden wordt het hele jaar door gewerkt.

 

Carnaval in de eerste en tweede graad ... klik hier voor wat foto's. klik hier voor de voorbereiding in de klas van L4A.

 

Sport en spel ... voor kinderen een must! Klik hier op de foto's van de spelcarrousel en zie de glimlacht op vele gezichtjes.

 

L3 ging op bezoek in het speelgoedmuseum. Speelgoed van vroeger en elders kwamen zo eventjes onder de aandacht. Klik hier voor de foto's en ontdek dat jouw spelgoed van toen je kind was, nu in een museum prijkt!

 

Vandaag zetten we "Bednet" in de kijker. Vele leerlingen kwamen in pyjama naar school. We combineerden dat met een gezond ontbijt, verzorgd door een werkgroep van de oudervereniging. Het werd erg gezellig in de eetzaal. Dikke pluim aan de oudervereniging voor de organisatie en ook aan de leerkrachten voor hun dagelijkse zorg voor de kinderen. Deze mooie samenwerking tussen school en ouders is zeker voor herhaling vatbaar. Klik hier voor enkele foto's.

 

Ondanks de vrieskou konden de kinderen van de derde graad hun boompje planten. Klik hier voor meer foto's.

 

In PK1 kwam het thema allemaal kleuren aan bod. Klik hier voor de foto's.

 

 

L4 genoot van een winterwandeling: het nuttige werd aan het aangename gekoppels en heel wat leerplandoelstelling komen op zo'n activiteit aan bod. Of hoe we de leerstog naar de leerlingen brengen in de echte wereld i.p.v. in de klas. Klik hier voor enkele foto's.

 

Ook in L5 beleefden de kinderen carnaval. klik hier voor enkele foto's.

 

L4B vierde gezellig carnaval. Klik hier voor de foto's en geniet mee ...

 

Ook dit schooljaar zamelen we oude gsmen in. Heeft u nog één of enkele exemplaren liggen? Geef ze gerust mee met uw kinderen. Vorig jaar hebben we de ingezamelde exemplaren ingeruild voor een tablet. Klik hier voor de duidende brief.

 


Zij die ons jammer genoeg verlieten en altijd bij ons blijven in gedachten ...

We melden met een grote droefheid het plotse overlijden van Patrick Schelstraete, oud-directeur van Mozaïek en coördinerend directeur van de scholengemeenschap. Onze diep medeleven gaat uit naar zijn echtgenote, kinderen en familie, naar zijn vrienden en allen die hem altijd een warm hart hebben toegedragen.


 

Ina, wij vergeten je niet !

Vlinders voor Ina ( L3)

Sterren voor Ina ( L4)

Kerststukjes voor Ina (L5)

Bloemen voor Ina (L6)

Bloemenslingers voor Ina (L2)

Zonnetjes voor Ina (L1)

Vaar(t) wel, Ina! (L3)