Onze school

U bent nog op zoek naar een leuke, toffe, dynamische, kindgerichte school waar uw kind zichzelf mag zijn en veel bijleert? Kom eens een kijkje nemen op Mozaïek!

De inschrijvingen lopen goed binnen en er is zeker ook nog plaats voor uw kind.

Maak gerust vrijblijvend een afspraak en we leiden u graag rond. Benieuwd naar de plannen voor de nieuwe speelplaats? We vertellen u er alles over!

Inschrijven kan elke schooldag, liefst na afspraak op het nummer 09 386 59 85. Of misschien komt u liever langs op de koekeloeredag op 20 januari 2018. We stellen dan de klasssen open en u kunt uw kindje ter plaatse inschrijven. Klik hier voor de uitnodiging van de koekeloerdag.

 

Klik hier voor de laatste nieuwsbrief van de oudervereniging.

 

Klik hier voor onze welkomstbrochure 2017-2018

Klik hier voor het charter "Op weg naar goed gedrag ... Ga je mee?

Klik hier voor het schoolreglement 2017-2018 

Klik hier voor de infobrochure onderwijsregelgeving

 

De vernieuwde werking van het CLB wordt in een kort filmpje uitgelegd. (klik hier)

 

In de klas van juf Kim kon er al volop gespeeld worden met het speelgoed van de sint. En, mmm ... wat ruik ik daar? Zijn dat pannenkoeken? Klik hier voor de foto's.

 

Op 6 december vereerde de sint ons met een bezoek. Hij bracht ook zeven gekke zwarte pieten mee. Het werd voor de kinderen groot en klein een mooi kinderfeest. En ook voor de sint was het speciaal: het was zijn verjaardag en dat werd gevierd met een kroon en cadeaus. Geniet mee van de foto's.

De aankomst van de sint

De sint bij de kleuters

De sint bij de eerste graad

De sint in L3

De Sint in L5

 

Het tweede leerjaar bracht een bezoek aan het rusthuis. Het werd een hartverwarmende en leerrijke dag. Klik hier voor enkele foto's.

 

Dankzij de LEGO-collectie van Laura Delbeke kon het vierde leerjaar B op bezoek in het minimuseum. Geniet mee en klik hier voor de foto's.

 

Het derde leerjaar ging op leeruitstap naar het huis van Kina en het dierenasiel. Ze beleefden een topdag! Klik hier voor de foto's.

 

De derde kleuterklas genoot volop van hun kleuterboemeldag. Zelfs de juffen deden mee! Klik hier voor de foto's.

 

De derde kleuterklas bracht de kleuters naar de herfst: ze gingen een herfstwandeling maken in het bos. Klik hier voor de foto's.

 

Het vijfde leerjaar ging op leeruitstap naar het Gravensteen in Gent. Klik hier en zie dat er heel wat te beleen viel!

 

Ook dit schooljaar zamelen we oude gsmen in. Heeft u nog één of enkele exemplaren liggen? Geef ze gerust mee met uw kinderen. Vorig jaar hebben we de ingezamelde exemplaren ingeruild voor een tablet. Klik hier voor de duidende brief.

 


Zij die ons jammer genoeg verlieten en altijd bij ons blijven in gedachten ...

We melden met een grote droefheid het plotse overlijden van Patrick Schelstraete, oud-directeur van Mozaïek en coördinerend directeur van de scholengemeenschap. Onze diep medeleven gaat uit naar zijn echtgenote, kinderen en familie, naar zijn vrienden en allen die hem altijd een warm hart hebben toegedragen.


 

Ina, wij vergeten je niet !

Vlinders voor Ina ( L3)

Sterren voor Ina ( L4)

Kerststukjes voor Ina (L5)

Bloemen voor Ina (L6)

Bloemenslingers voor Ina (L2)

Zonnetjes voor Ina (L1)

Vaar(t) wel, Ina! (L3)